Статистика в трупове

20 ноември 2007

Дали младите расисти и нацисти си имат престава от живота?
Все по – често ги срещам. Млади, нахакани – представящи се като нацисти. Живеят напълно нормално сред нас, но в Интернет си имат собствени знаци, четат си техните книги и заливат форуми с „помия” по адрес на циганите и всички „не бели“. Държат на разбиранията си и дори да усещат, че грешат не биха си го признали. И най – лошото е че са на моите години и дори по – малки.

Е скъпи ми млад „нацист“, имам няколко въпроса към теб:
1. Чувал съм от теб, че всеки който не е бял е по – нисш. Едва ли не, казваш че колкото по – тъмен е цветът на кожата, толкова по – глупав е „нищожеството”. Та значи си расист и нацист. Доколкото виждам евреите не са по – черни от „нас”. Нито са били, когато твоите идоли са ги трепели. Колкото и неубедително да е, ще използвам ФИЛМ, за аргументация. Говоря за филма „Пианистът”

Ето ти цитат : „Владислав Шпилман е пианист във Варшавското радио.
Когато нацистите окупират Полша, той става свидетел на създаването на еврейското гето и на депортирането на семейството си. Благодарение на своя късмет успява да се измъкне, известно време остава затворен, после се свързва със съпротивата и се крие, за да оцелее.
„Пианистът е най – впечатляващата драма за нечовешките жестокости на третият райх през Втората световна война.”

Ето и нещо, което не се споменава. Той е бил един от най – добрите пианисти, работел е в полско радио и е имал много „връзки”, послужили му за оцеляването. (филмът е по – действителен случай)
Та кажи ми ти, млади приятелю, с какво този човек, музикант, е по – нисш от теб? С какво?

2. Ти си така ЗА освобождаването на света от евреите (другите етноси са друг въпрос), че и си се развикал Hail Hitler. А нима знаеш, че Хитлер е планувал славяните за „камерите” веднага, след като приключи с „правенето на сапун” от „еврейската сган”? Знаеш ли изобщо какво говориш?

Да давам ли примери за „простащината” сипеща се от твоята уста?

1) На анкета какво трябва да се направи с циганите, в един от най – големите тийн форуми 30% предлагат трудови лагери: „Трудов лагер Тип: Аушвиц, Треблинка туй,онуй

2) Никовете ти са: Adolf Hitler, Българска SS легия, Fascist, NSDAP, ATAKABG,

3) Да живее арийската раса!
Да живее България!
Слава за НСБРП!
(горе описах защо са несъвместими)

4) Има още много. Аз лично открих бая именно в този форум, там си имат групичка и си споделят чужди идеи (разбира се има ги и така наречени комунисти, демократи и т.н.) .

3. За теб е чест и слава да псуваш всичко циганско и що го подкрепя. Това говори много за културата на теб, нашият приятел нацист. Казвам приятел, защото поне ни забавлявате.
4.Някой от вас прекрачват прага на Интернет пространството и излизат да бият. – какво мислиш ти? Евала ли чух да казваш? И после как да не те набият теб, като те видят? Циганите и те са хора и те карат на зъб за зъб и око за око. Когато те мразят и ти мразиш. Честно казано всяка нация си има изцепки, не защото е по – различна, а защото е нормално. Нима няма българин, поне един, който да не е направил нещо ужасно, дори и по твоите разбирания? Нима не е ужасно да излизаш и да биеш някого само защото е с по – различен цвят на кожата?
5. Поне ти сам си си признавал че маскарадничиш, че имаш приятели, познати, дори цели семейства от друг етнос, считан от теб за нисш, с които поддържаш връзка? Това отчасти ме успокоява, не си чак такъв. Но защо го правиш? Защо поддържаш огъня на расизма? За внимание ли? – кажи ще ти го дадем. За да гледаш сеир? – е че гледай сеира на другите, защо трябва на теб да се смеят? Защо?

Не мога да те спра, а и не искам да го правя. Трябва ти сам да проумееш, колко глупаво звучиш. Как не обмисляш нещата и излагаш себе си. Давай – весели се, но помни, че това не ти прави чест. Знай, че всичко се връща и мисли за другите етноси, като за равни, защото не дай си боже някой ден да излезеш от нашата родина и да бъдеш дискриминиран, да ти заковат еврейска звезда на вратата, или да не бъдеш нает защото не се вписваш в критерия за човек на някой като теб!

Пожелавам ти лека нощ! Спи спокойно, знаейки че си част от един проблем ,и то именно от тази част, която създава проблема!

П.п. Очаквайте събрани скрийн шотове с бисери на нашите млади приятели нацистите.

П.п. Полезни линкове:

блог на „националист“

тема 1

тема 2

Advertisements

13 Коментари “Статистика в трупове”

 1. ssk Says:

  Ето и един от постовете в тема на тази основа в teenproblem.net , както и съответният отговор.

  Националист написа:
  Това е лично мое мнение по въпросите които си засегнал
  1 лТова рче белите са супер раса са глупост и пълна измислица. Но има разлика между расите:
  негрите- са най-глупави, но най-силни физически ,европеидната раса – по-близко по ум до монголоидната отколкото до негрите и по средата по сила ,монголоидната раса са съвсем малко по-умни от белите ,но най-слаби физически.
  Аз съм за това всяка раса да си знае мястото белите да си седят в Европа жълтите в Азия ,черните в Африка и тн.
  Евреите не са по глупави ,защото повечето са от нашта раса. Евреите за да владеят света въобще не са глупави напротив много умни и хитри са.
  2 .Че трябва да се освободи света от еврейте трябва.Не одобрявам трудовите лагери на германците ,но не е имало такова нещо като правене на сапун ,газови камери и план за избиване на евреите.А Хитлер не е планувал нищо такова за славяните това са измислици. На мен той ми е безразличен може да е направил много лошо на някой народи, но е уважавал България и българите и не ни е направил нищо лошо напротив само хубави работи е вършел и говорел за нас.
  3 .Голяма част от циганите са си го заслужили.
  4 .Не одобрявам боя им ,ако е без причина.
  5 .Познавам такива ,но не подържам връзка и те не са вредни за България и българите ,стига да не се смесват с нас.

  1. Всяка раса си има малки генетически различия, така е. Но това не ни прави по – различни. Всичките сме хора и всичките сме с равни права над планетата Земя.
  2. Това че еврейте владеят света…. доста спорен въпрос. Пък и пак казвам, с какво един евреън е заслужил да бъде „унищожен“?
  3. Аз не казвам че циганите са добри и идеални хора, напомням само че като хора си имат и грешките. Също така смятам, че по – ниският им социален статус се дължи на такива като теб, расисти. Хора, които не биха ги взели на работа, хора които ще ги псуват по улиците, хора които им правят само лошо. Ако сме толерантни към тях (въпреки че думата толерантност е обидна в случая) и ТЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ В ОБЩЕСТВОТО, както е станало в не малко „по – развити“ страни, то в един момент те няма да бъдат по – различни от нас, освем по физически и етнически белези.
  4. Ти не го одобряваш, но много го правят. Аз попринцип не одобрявам боят с причина или без…
  5. Вече казах за интеграцията им.

 2. Националист Says:

  1.Равни сме ,но всеки да си седи на мястото.
  2. За никакво унищожение не съм говорил.Кое е спорно по големите банки се държат от евреи 96% от медийте от евреи ,САЩ всяка година дава сумати пари на Израел.Палестинците са изкарвани от медийте като лошите а евреите като добрите и още много пр.
  3.Интеграцията ще е възможно най-глупавото нещо .Много им е лесно на западняците само да викат интегрирайте ги след като те са ги изгонили от страните си и много от тези цигани са дошли при нас .Те са твърде много и в тази демографска ситуация или ще се смесим с тях или ще станат мнозинство .Ако се смесиме с тях това ще намали интелектуалните ни способности ,защото имат негърска кръв .И къде са интегрирани толкова много цигани колкото са тук?Единственото решение е да ги изселим на някъде.


 3. Каквото и да си говорим, каквото и да пишем, ако сме честни и порядъчни хора, трябва да признаем, че съвременна България е единствената страна с апартейд в света.

 4. Coxigirl Says:

  Защо се заблуждаваме и не си признаем, че всички сме едно. Най- важното в човешкото ни израстване е нашият алтернативен избор. Най- важни са нашите мечти. Изборът, който направим спрямо пътят по който ще поемем е само и единствено наш и ще трябва да го приемем доживот. Съжалявам хора ако живеем в една отделна реалност.

 5. bgfall Says:

  Не всички сме едно.
  Ние сме си ние,те са си те.
  И както да го разглеждаме ние сме по-висши от тях!
  Този чергарски народ циганите за 2 хиляди години щом не е могъл да се установи някъде сега ли ще го направи? Само бой,ебане и сръбска музика им е майката!

 6. kgbagent Says:

  Защо по дяволите всички незапознати с историята свързват Adolf Hitler най-напред с расизма?!?
  Знаете ли кой е Хитлер!
  Хитлер един велик човек.
  Това, че някакви си тъпи пубери се правят на фащисти е отделен въпрос
  Ако има класация за най мразена световна личност, то Хитлер ще бъде на първо място.

 7. ssk Says:

  Хитлер не е велик, не е направил нещо което никой друг да не може. Да обединиш един народ – ок, браво въпреки че в световната история е правено не веднъж – но пък е толкова низко и позорно да го обединиш към една аморална кауза и да се възползваш от слабостите на хората.

 8. Freiheit Says:

  Отговори:
  1. Не, не казвам това. Казвам, че когато крадеш, чупиш, биеш, взимаш наркотици или рушвети – ти си враг на обществото и трябва да получиш съответното наказание. И не, не говоря за смъртна присъда. Еврейте не са били „трепани“ – те са били военнопленници в случая – виж статистиката на Червеният кръст, защото иначе ще си затвориш очите и ще кажеш ‘това е нацистка пропаганда – 6 милиона е числото и толкова’. Най-големият ми расизъм е, че трябва да лежат по-големи присъди престъпниците от друга държава с цел да се интегрират по-бързо и да няма расизъм от тяхна страна да кажем. А до проблема с еврейте – дай аз да ти направя инфлация и ти да ме обичаш после.. (Нещо тип 1 долар да струва 1 000 000-1 000 000 000 лева..). Филма е правен от съответните хора със съответните цели.. как иначе ще оправдае даването парите на данъкоплатците си на Израел, как иначе ще получи Израел пари от капитулиралата Германия, при положение че не е съществувала по времето на войната и как иначе ООН е щял да успее да даде чуждите територии на палестинците за основаването на днешен Израел.. ? Аушвиц и останалите в списъка са били трудови лагери – има не малко доказателства, ако се поогледаш из нета можеш да ги намериш. А и дори и да беше вярно числото 6 милиона комунизма нима не е взел много повече жертви (3 пъти оптимистично). Газовите камери и сапуна са измислица – такива неща не е имало. Самопризнанията през Нюрнбергският процес са били извлечени със сила, както по-късно си признава един от пазачите.

  2. Да, за освобождението на света съм, проблем ли имаш с това? И не, не се сещам да съм викал Heil Hitler, предпочитам Sieg Heil (Heil to victory). Газови камери не е имало, как да е планувал славяните за сапун след като той самият не е знаел, че има газови камери.. ако е бил спечелил войната България би постигнала обединението си. Учи история – не сме толкова славяни, колкото си мислиш. Сега чета една много интересна книжка и бих ти я препоръчал, защото иначе ще кажеш, че това е нацистка пропаганда – http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=405261 .
  1) Виж сега.. ако не искат да работят – окей, това си е техен проблем, да им се спрат помощите и готово. Ако работят – няма проблем, помагат на икономиката на страната, това е добре. Ако извършват престъпления – платен от роднините им затвор (за да не харчат парите на данъкоплатците) или трудов лагер (затвор в който да работят)
  2) Какво общо имат никовете? Издребняваш.
  3) И аз горе описах, защо са съвместими.
  4) Да забраним на хората да разговарят така ли? Не е ли достатъчно престъпление, срещу свободата на словото да не може да се използва свастиката? Да е забранена Моята борба?

  3. Не, за мен не е чест и слава, а израз на духовна нищета и необразованост. Ако казвам нещо – то ще е базирано на аргументи.

  4. Да, ако го видя да чупи пейка, независимо дали е бял или черен бих му държал сметка с каквото мога – не съм полицай – не арестувам. И така за всяко дело против България. Сега не мога да ти намеря статистиката да ти я цитирам, но да кажем в Норвегия (за там съм срещал данни просто, не че при нас е по-различно..) – расистките престъпления са насочени срещу бялото население в пъти повече от колкото от местните към малцинствата.

  5. Истинският НС не търси внимание, точно обратното – все повече навлиза практиката с цивилните дрехи. За сейр – не – ти би ли ходил да работиш за сейра? Не ми харесва как приравняваш расизъм и национал-социализъм – аз не съм расист, а съм национал-социалист, схвана? Имам 1 приятел циганин, но той е ‘интегриран’ както е модерно да се казва, така че изобщо не го приемам като циганин в лошият обиден смисъл. Не чупи, не е криминален, чист е, образован е. Какъв да ми е проблема с него? Никакъв. Пожелавам на всички цигани да са такива.

  На автора на горното му пожелавам да се ограмоти, че така само хаби времето на хората и разпространява лъжи и най-вече клевети. Може би съм на твойте години или по-малък от теб, не знам ти на колко си и не ме интересува, от кога дискриминираш хората по възраст 😛 Нима не може някой да е по-прав или по-умен от теб, ако не ти е на годините? Приемам чуждото мнение, бих изслушал другата страна и ако е права да – ще се съглася – нормално, хора сме.

 9. Присъда Says:

  Само евреите са по-низши! Чифутите на сапун!

 10. mihaela Says:

  da prawi ste 4e i mn bulgari sa prawili lo6i rabotii noo zemi za primer za6to tupi turski grajdani idwat w bulgariq da glasuwat koi da ni oprawlqwaaa …..towa we4e e prekaleno…zamisli se i kak taka po nacionalna bulgarska telewiziq.kanal 1…6te dawat turski nowini…a po kanal skat dawaha az sum bulgar4e na turskii towa e podigrawka s bulgariteee…ciganite na sapun maika im…***** towa ne e normalnoo..4ela sum..gledala sum filmi za hitlerr wqrno 4e moje za nqkoi ne6ta da e bil prekalil i da e sadistt..noo ima ne6ta za koito e bil napulno praww i e postupwal dobree…za6to dnes 6te ni oprawlqwat turcii …i cigani…pomisli predi da pi6e6

 11. 14sofiq88 Says:

  Тука май никой не знае за кво иде реч.Еврейте ако бяха по-низши нямаше да управляват света.Никой от вас не е чувал за илюминати,масони те са чифути и целта им е да заличат расата и нацията,да няма свободен народ за да могат да наложат чифутщината!

 12. spartacus Says:

  Мили мой, наивни и т.н. Кога най после ще разберете истината има само една раса която се стреми да колонизира цялото останало човечество – това са ЕВРЕЙТЕ или както там ги наричате. Хитлер като един Нострадамус пръв от всички разбра за този замисъл, но не е предположил , че за толкова кратко време ще се обединят руски, английски и американски еврей и ще го смачкат. Тази инвазия продължава и до ден днешен. Във всички сфери на живота – политика, банки, високи постове, глобална енергетика и др. Сами се убедихме как бързо могат да ни поставят на колене с тяхната финансова криза, как диктуват условията на живот по света- тази държава ще яде а другата няма…Методите за дискриминация са различни. В българия има много свободомислещи и смели хора, нашата нация не може да се манипулира и това притиснява чифутите. В нашето заличаване като етнос е впрегнат огромен и разнообразен потенциал: вижте статистиката за безплодието при българите, казвам българите тоест чистата бяла раса, не паразитите цигани те нямат тези проблеми. Като казах цигани те са едно от оръжията на господстващите евреи – когато искаш да унищожиш един жив организъм го заразяваш със смъртоносен вирус така смърта му ще изглежда по естествена и няма да буди подозрение. Продължавам с логическия анализ – болния организъм трябва да се лекува…. – няма лек, здравната политика в България вече е ЯЛОВА. И не на последно място са финансите на нашенеца – няма работа , няма заплата, няма самочувствие, няма здраво семейство, има страх, подчинение и робство. Забраниха ни да пишем и четем на нашия роден език, насила наложиха латиницата и това е с цел заличаване на нашата идентичност-…“народ без писменост е варварски“. Пръснаха народа ни по света и това е с цел: всеки истински българин знае притчата за Кан Кубрат и снопа стрели е постигнаха търсеното и сега навън по другите държави чупят отделените стрелички една по една, а Българския колчан е вече почти празен…

 13. ssk Says:

  Порасни, научи правописа, почни да пишеш България с главна буква и може някой да почне да те слуша.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: