До всеки който може, и в последствие би искал :S

25 ноември 2007

Здравейте,
Признавам, че звуча абсурдно и глупаво, но човек е добре да следва мечтите си, дори и понякога с риск да се изложи. Мечтите, а именно желанието за едно местенце в Интернет, където словото да се Лее свободно. Едно място,където всяко мнение е прието, място за чисти дискусии по нашумели проблеми в нашата страна,място,където младите да се учат от опитните как се изказва мнение, как се спори, място,което да променя възгледи, място за интелигентни хора. Място,за което можете да четете тук и тук и тук , но когато влезете и го видите – http://bulgaria.forumotion.com/ – излизате. И аз, без грам стотинка,сега се опитвам да го създам на ново – по един начин,привличащ хора.
Да, знам,че съм само дете, знам,че звуча глупаво, знам,че за Вас този контакт е просто изгубено време, но съм длъжен да попитам, ако някога правите нещо безплатно и бихте желали да бъдете част от този необикновен форум, да пишете. Благодаря, че ме изслушахте,и съжалявам, че изгубих от времето Ви.

П.п. В интерес на истината това го писах първо на хората създали логото на България. След това реших да го постна и тук. Надявам се има кой да помогне, мога да “плащам” само с реклама.

Advertisements

One Response to “До всеки който може, и в последствие би искал :S”


  1. Аз писах по няколко теми във форума, ще се постарая по-често да минавам оттам, желая успехи! Поздрав за смислените теми, които срещнах там и които искрено ме възхитиха! Вие, младите, ни превъзхождате във всяко отношение, браво на вас!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: