Всестранно развита личност ли сте ?

24 март 2008

В детската градина мислех иновативно, иначе казано първи открих, че е по – лесно при лабиринта да се тръгне от обратната страна, но с времето лабиринтите ставаха по – сложни и това ми откритие спря да ми е от полза.
От първи до четвърти клас можех да рисувам, сега рисувам толкова добре колкото и тогава, но днес съм 10 клас и рисувам ужасно за възрастта си.
Пак в същото четирилетие бях и много ученолюбив, даже веднъж взех приз „Сова“ в класа ми D , но днес е малко сложно занимание изобщо да си отворя учебниците…
От пети до 7 клас бях човек на точните науки – математика, химия, физика. Явявах се по състезания и т.н. И въпреки всичката подготовка изпитите взех с 4.093 и 4.500 съответно на изпита по математика и на този по литература.
В 8 клас засилих обучението си по английски език, за сметка на всеки друг учебен предмет. Неуспешно. И дори днес, като ме накараха да определя нивото си по английски, писах „Много добро“ (от варианти Добро, Много добро и Отлично).
В 9 клас закърних всичките си мозъчни функции.
Сега, в 10 клас уж беше момента да ги възстановя, но аз взех, че се заех да пиша блог и поддържам форум…. Искам да отбележа обаче, че се явих на две олимпиади – по БЕЛ и по История, и по двете неуспешно…
Също така съм се занимавал/ се занимавам с астрономия, баскетбол, карате, спортна стрелба и други, на които обаче не им помня имената….Тааа според вас всестранно развита личност ли съм?

А Вие?

Реклама

4 коментара “Всестранно развита личност ли сте ?”

 1. astilar Says:

  🙂 Според мен си естествено развита личност. В случая важното е, че си личност. 🙂
  В ученическите си години и аз имах доста занимания, всяко от тях остави малко отпечатъче върху мен. Днес по-скоро не съм всестранно развита личност. 🙂

 2. lotlorien Says:

  Всестранно не съвсем, но напредваш, развита – ами да, личност – също си. Така че може да се наречеш ВРЛ =) При мен закърняването почна в 9 клас, и сега в 11 съм всестранно разкъсана личност – стремя се да съм добра по немски, да знам английски, да гледам анимета и да фащам идеята на японски, да нямам само тройки по физика, да ми остава време да рисувам и да снимам, и ако някъде там ме тресне и музата да напиша нещо, мани, ай фийл гуд. =) Хубаво е че си имаш блогче, при това хубаво и поддържано. Ще те чета все така.

 3. Svetlina Says:

  Ми мога да кажа, че си многостранна личност. Не знам дали имаш всички възмони страни – по-скоро не 😉 Ама това твоето не е лошо постижение. За личност няма какво да спорим, личност си си. Ама за „развита“-та не зна – моля не ми казвай, че си се развил до край, не искам да го повярвам!

 4. Hristo Says:

  Проучи какво означава всестранно развита личност по-подрбно. 🙂


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: