Не на АЕЦ, не на преврата, не на старото!

18 януари 2009

Аз съм против!

Аз съм против отварянето на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй. Представете си с какво лице ще ни гледат партньорите от ЕС, когато напук на всичко казано от тях си отворим реакторите и се радваме на ток-а.  Как можем да създадем доверие в общността, в която сме приети като не само злоупотребяваме с парите й, а и си правим каквото ни скимне? Да бяхме по – настоятелни, когато му беше времето вече реакторите не работят!

Аз съм против свалянето на правителството. Замислете се, колко би ни коствало едно събаряне, или дори доброволна абдикация на правителството.Къде ще ни отиде икономическото доверие при подобна дестабилизация в държавата. А и на „обран бостан“ какво да му оправяш. Ще търпим, ще ги търпим още малко и ще ги сменим, а ако и те са същите в началото ще е икономическа оправдана смяната. Преживели сме повече, че сега да не ги търпим.

И защо няма кой да създаде партия от истинските, чистите българи, които ходят на протестите, които организират протестите без да имат реални облаги от това. Защо всички ги е страх от тази черна политика, несъзнавайки, че българският избирател би гласувал за всичко ново, както стана с НДСВ, както стана с Атака, както ще стане с Борисов, а преди това и с Костов. Отричането на всичко съществуващо признава всичко що е направено наново.

Реклами

10 коментара “Не на АЕЦ, не на преврата, не на старото!”

 1. Arrowsss Says:

  Да сме по-активни на всякакви избори, и да мислим преди да гласуваме. За съжаление съм още малък и нямам право да гласувам, но възрастните имат тази привилегия 🙂

 2. Vasiliy Says:

  И какво като ни погледнат с лоши очи европейците, сякаш до сега са ни гледали като писани яйца, сякаш мнението им за България не е такова – Курвата на Европа!!!! Ляга под всички за нищо. Сякаш ми дреме какво мисли Европа, все едно са нещо повече от „Hommo Sapiens“. С извинение, както казва един приятел – „И те серат същите лайна като нас“. А относно свалянето на правителството си напълно прав! Защо да не изчакаме, идват избори? И защо да избираме нови „кръвопийци“? И Бате Бойко е гладен, я дайте „АТАКА“, може да са фанатици, но имат приоритет, който не е парите.
  СЪСТАВЯНЕТО НА НОВА ПАРТИЯ ОТ МЛАДИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ!!!!!!!!
  Нали разправят – „В младите е бъдещето, те ще оправят България след време.“ Ами дойде нашето време – махайте се, дайте топката насам, освободете терена за младото поколение, преди то да е станало старото!

 3. жу Says:

  Винаги удивляваш със зрялото си мислене. Колко години ти остават да можеш да си издигнеш кандидатура, че да има за кого да гласуваме?

  Извън кръга на шегата, много биха радвали хора със заявена вече гражданска позиция (в блог например, или чрез действия), които да знаем защо вкарваме в „голямата политика“. Може би да се започне онлайн набиране на правителство, преди да се тръгне да се бута старото?

 4. Ruslan Trad Says:

  Защо всички говорят срещу АЕЦ? Аз пък не искам да сме зависими от Румъния.

 5. ssk Says:

  Няма да сме зависими. Можем, да спрем да изнасяме (в краен случай), но и да сме зависими. И миналата година България беше в електрическа криза, която преодоляхме без проблем. 🙂

 6. EMPIRE Says:

  Доверие в нас-дреми ми на патоко за доверието на нашите скъпи европейски съюзници,които гледат по всякакъв начин да ни го набутат и с право бих казал ! По-скапано и корумпирано правителство надали е имало скоро !
  За АЕЦ-а,абе джанъм като влязът едно 300 милиона евро,че и отгоре в хазната на държавата мислиш ли че ще ни бъде зле ?
  С тези пари цели градове могат да бъдат съживени икономически !

 7. Vasiliy Says:

  EMPIRE е прав, съгласен съм с него.

  „Извън кръга на шегата, много биха радвали хора със заявена вече гражданска позиция (в блог например, или чрез действия), които да знаем защо вкарваме в „голямата политика“. Може би да се започне онлайн набиране на правителство, преди да се тръгне да се бута старото?“

  Ами да дайте да наберем онлайн правителство и цяля България да гласува и не знам още какво. 😀 Или не не, по-добре правителството да управлява онлайн. :D:D

  Като има умни да оправят България. Защо България да подгъзува ??????? Къде ви е самоуважението и гордостта, че сте българи????? Затова уважавам националистите, защото знаят каква е била България и какъв потенциал има! Също така, че братските славянски народи са най-великите!

  Хахаха, оправяйте се заблудени овце такива! Аз не съм българин и не нося вашето бреме и няма да ми е гузно когато оставя България да пропада още заради ВАС родоотстъпници! Ще ми ставате американци и не знам си още какви, плюя на вас!

  Бъдете българи щом сте се родили такива! 😉


 8. ОФ, приятел не се обиждай, ама пишеш пълни глупости. Първо нищо не разбираш, но карай. Само да те светна, че самия редови европейски депутат си знае, че даже един публично призна, че нечестно ни принудиха да затворим блоковете си на АЕЦ. Сега в Румъния се строят същите блокове с европейски пари. Толкова за „европейските ни партньори“, на които очевидно ти харесва да лижеш задника. Плюс това Кунева много набързо (за няма и седмица) затвори глава „Енергетика“ в преговорите с ЕС, че и се хвалеше и ето докъде ни докара това бързане и хвърляне през глава. Пък ти против какво си няма особено значение.

 9. ssk Says:

  И ти не се обиждай, но не четеш.
  Горе съм казал, че ако е трябвало да работи АЕЦ е било преди да го спрят, а не след дъжд да ми правят предизборна качулка..

 10. EMpire Says:

  Това не значи,че все пак не пишеш глупости :Д


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: