СДС ли?

4 май 2009

Дълго овъртах и не смеех да се изкажа по вътрешните проблеми на СДС и по постъпката „Юруков“. Причината не беше в някаква апатия или належалата ме липса на муза. Аз и в общественото пространство мълчах. Четох сравнително доста – няколко новини,  няколко изявления, няколко блога на които имам доверие, но някак си не го вярвах.

БСП и ДПС спъват коалицията СДС-ДСБ използвайки бившият лидер на партията. Някак си „фантасмогорично“ звучи. А и това е едно от нещата, които не харесвам на Мартин Димитров – много обвинява водейки антикампания, срещу хора, които си ги знаем…

Всъщност и щях да си остана на мнението, че истината е някъде зад казаното, но попаднах на нервната акула и новата „бомба“ предател, та от там и в блога на Юруков.

Ако трябва да съм по – конкретен попаднах на „ИЗЯВЛЕНИЕ НА ПЛАМЕН ЮРУКОВ – нещо, което звучи доста официално и се очаква да има реално обяснение. Е, нямаше.Юруков си бърка собствени манджи независимо под опеката на Станоган или не. Казва:

„С направената регистрация се дава възможност на всички партии, които признават водещата позиция на СДС, както и водещата му роля, да се съберат в широка дясна коалиция под името на Съюза на демократичните сили.“

Всъщност той не се и надява да стане, едва ли някой би решил, че е възможно това на тези избори, но пък го е дал като някакво обяснение на действията си. Абсурдно обяснение, което изглежда като последен косъм, на който се надява да увисне преди да падне и пред най – големите му привърженици.

Всъщност днес си подсигори още един косъм. Предателят г-н Юруков обвинява Мартин Димитров в „десебарство“. И най- нагло го прави във формат, ползван от мен преди няколко месеца пак в отворено писмо, пак към същият този десен лидер.

Advertisements

2 Коментари “СДС ли?”

  1. Ruslan Trad Says:

    Браво, добър пост 🙂


  2. И с Юруков, и с Димитров- „надежда всяка тука оставете…“


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: