HAIL

1 април 2010

– Братя, ние имаме една свещена цел. Нека освободим тези земи от напастта, която ги е полазила. Всички виждат какво правят циганите – целенасочено се множат и след 50 години тук, по земите на Аспарух, Крум и Симеон вече няма да има България. Всички виждат как те постигат това малко по малко. Всяко семейство има по 7-8 деца, всяко от тези деца още на 16 прави ново семейство. И не само, те се затварят в групички и сами се изолират от нас и да искаме не можем да ги приобщим. Онези идиоти, политиците, опитаха – в цялата страна се построиха блокове и мангалята бяха настанени безплатно. Те за дни си ги превърнаха в нови гета. Всички виждат, че генно им е заложено да са измет, да разграждат като хлебарки и пак като такива да разпространяват болести и да живеят на чужд гръб. Долни същества! – тук викът беше толкова силен, че тълпата не се стърпя и му отговори още по-оглушително:

– ХАЙЛ!

–  Всички виждат, но никой нищо не прави. И  другите не са повече стока от тях. Група пикли, които само много се оплакват. Ние… Ние обаче сме се събрали именно за това. Тази вечер ще поставим началото на едно велико дело, за което в бъдеще ще ни строят паметници във всеки български град. Всеки от вас е взел оръжие и тихо, без много шум, отиваме да убием първото циганско семейство… първото от много!

– ХАЙЛ

– Оставете ме аз да говоря с него. Няма да му се размине. Защо не го усетих по-рано какви неща е намислил. И този боклук ми е син!

– Господин сержант, не можем да ви пуснем при него. Не е редно. Успокойте се, изпийте едно кафе. Изчакайте в коридора. Ние ще пратим колегата Петров и той ще говори с него. Ще наемете добър адвокат, съдията ще приеме, че е бил подведен от лидера на групата. Може да му се размине само с обезщетение, което без това ще остане при вас.

– Никакво разминаване! Щом е бил глупав да го направи, значи е достатъчно глупав и да се набута в затвора. Пък може и да му покажат там как се става човек. Пишлеме! Как съм го отгледал? Пуснете ме вътре. Само за да му кажа и да видя физиономията на малкото нацистче.

– Не позволявам господин сержант, не може да влезете.

– Това е заповед!

Капитанът се отдръпна от вратата и пусна сержанта да влезе, като същевременно хвърли поглед на колегата да е готов ако се наложи да предодврати евентуално насилие. Самият той отиде до едностранното стъкло, което гледаше вътре.

– Знаеш ли какво си направил?
– Да, знам.

– Знаеш ли колко хора си убил?

– Да. Николко!
– Как така николко?
– Те не са хора! Те са хлебарки! Ние само мачкаме хлебарките с кубинките си!

– Единственият, който мачка в този свят, е животът. Тях той ги е смачкал достатъчно. А като те гледам колко си глупав и теб няма да те пожали.

– Един ден ще бъда герой, а теб ще те е срам, че си говорил така. Те са измет, която трябва да бъде спряна. Те не са нормални хора, в гена им е заложено да подлежат на унищожение от другите!

– Не си мисли, че ще те защитя. Влизаш в затвора, с максимална присъда. Никого нищо няма да моля! Дано поне там ти уври главата…

– Няма значение. Аз направих само една грешка – позволих да ме хванат. Ще излежа десетте години, ще натрупам знания и когато изляза никой няма да може да ме спре. Но дори дотогава има кой да ме замени. Брат ми, твоят син, ще ме замести доблестно!

– Глупак! Брат ти, след месец става на 18 години. Знаеш ли какъв ще е твоят подарък за неговия рожден ден?

– Официално ще бъде приет в редиците на „Легионът”. Това беше едно от правилата, които приехме – членовете да са пълнолетни, за да не се спекулира с методите ни.

– Единственото, което ще му подариш, е един лист хартия, в който се казва какво е наследил от семейството му, което ти и твоите другари убихте.

– КАКВО?

– Да, брат ти е осиновен. Той е циганин. Беше първото дете на тези, които убихте, и ние с майка ти го взехме още като малък.

– Спри! Не искам да чувам лъжите на една подлога като теб. Какво като си ми баща? Кажи ми, че и мен сте осиновили, поне да знам, защо си такъв! Не може той да е циганин.

– Не може, но е. Не му личи, да. Малко по- светла му е кожата, а и не сме го обличали по-различно от теб. Не е учил различно от теб. Не е имал различни мечти от теб. Не му е липсвала надеждата, както на това семейство, което вие избихте.

– СПРИ.- едвам изстена доскорошният фашист.

– Не е в гена разликата между хората. Важно е отношението, с което ще ги удостоиш, за да промениш и начина, по който те ще се държат. Брат ти на рождения си ден ще получи писмо, в което се казва, че придобива всичкото имущество на починалото семейство като единствен възможен наследник.

Когато бащата излизаше от стаята , убиецът просто мълчеше..

Реклама

6 коментара “HAIL”

 1. Ell Says:

  Най-накрая да попадна на разум 🙂

 2. marystaneva Says:

  Отново ме накара да се възхищавам на начина, по който разсъждаваш. Поздравления! Дано има повече млади хора, които мислят като теб. Вие сте бъдещето, а в него не трябва да има омраза…

 3. SS Says:

  Драматичен разказ, думи нямам.. Само дето действителността е малко по -различна – спомняш ли си миналата година Ани Цолова намери на един циганин на 14 години приемно семейство. Хората имаха малко стопанство някъде около София. След 2 седмици циганина ги ограби и изчезна. ЦИГАНИН неможе да се култивира.

 4. shokersun Says:

  Ахахахах какъв смях, какви измишлютини 😀 😀 😀 Абе малко момченце имащо за антифашистче и разбирач, спри да пишеш глупости моля те. МАРТИН КАРБОВСКИ направи предаване в началото на годината точна на такава тема. Проблема там бе че бездетно семейство си бе осиновило подчовек, който с годините е получавал всичко най-добро и ДОРИ КОГАТО Е ПОЛУЧАЛ ПРЕДОСТАЧНО ПАРИ Е ХОДЕЛ ДА КРАДЕ. На Въпроса на Карбовски „кое те накара да крадеш щом имаше пари“ той отговори : „Не знам“ В кръвта им е заложено да бъдат боклуци и паразити !!!

  И най-малкото вземи малко се ограмоти преди да пишеш за скинари, националисти, нацисти, фашисти, националсоциалисти защото понятията нямат нищо общо !!

  HH !

 5. ssk Says:

  1.Мартин Карбовски. Точка.

  2. От един конкретен пример аргумент не става. Познавам немалко българи, които крадат без да имат нужда. Тия номера при споровете ви са неефективни при един непредубеден здравомислещ човек. Такъв, който не би се поддал на провокациите на Карбовски да определят мнението му.

  3. „И най-малкото вземи малко се ограмоти преди да пишеш.“ Вместо да си пълниш главата с глупости научи граматиката. От нея има повечко полза. 😉


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: